Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzis zawiozlem lakiernikowi nowe listwy ktore sa na samym dole drzwi ale okazalo sie ze moje sa inne. Te ktore przywiozlem kosztowaly 30 zl /szt (gumowe) a M-technic 206zl /szt do lakierowania :) coz za mila niespodzianka :mad2: Szkoda ze stare sa pokryte M-rdzą (wkoncu na listwie za 200 zl to nie moze byc zwykla rdza tylko M-rdza) :mrgreen: Jutro bede mial M-listwy bez M-rdzy !

pozdrawiam

mavic

Opublikowano

Hehe zgadza się :-)

U mnie to samo. Na szczęście nie ma M-rdzy

Opublikowano
zdejmij listwy to sie zdziwisz :D chyba ze ktos to robil. Chlopaki chca oddac moje auto do muzeum BMW bo uz takie ladne, skory tez zakonserwowane i polakierowane na nowo

pozdrawiam

mavic

Opublikowano

W moim poprzednim samochodzie miałem listwy gumowe, guma pękała i wychodziła rdza ze środka. Gdy się ściągnęło listwy dopiero było dobrze widać – rdza przeszła na drzwi. Wyczyściłem końcówki drzwi do gołej blachy, nałożyłem nową masę elastyczną na łączeniu blach, pomalowałem podkładem i polakierowałem, oczywiście założyłem nowe listwy i było OK.

W obecnym mam listwy lakierowane, też pękają na końcówkach i wychodzi rdza, ale jeszcze na szczęście nie przeniosła się na drzwi

Listwy w E34 niestety nie udały się projektantom z BMW.

Opublikowano
Dzis zawiozlem lakiernikowi nowe listwy ktore sa na samym dole drzwi ale okazalo sie ze moje sa inne. Te ktore przywiozlem kosztowaly 30 zl /szt (gumowe) a M-technic 206zl /szt do lakierowania :) coz za mila niespodzianka :mad2: Szkoda ze stare sa pokryte M-rdzą (wkoncu na listwie za 200 zl to nie moze byc zwykla rdza tylko M-rdza) :mrgreen: Jutro bede mial M-listwy bez M-rdzy !

A może chcesz odsprzedać te listwy po 30zł sztuka - to są nowe listwy??