Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem kupilem silnik od M3 z cala instalacja elektryczna i modulami w tym tez orginalnym ews-em, popodlaczalem wszystko i okazuje sie, ze EWS jest uszkodzony nie odpowiada dla inpy ani gt1. Moje pytanie brzmi, czy jesli kupie inny EWS to czy dam rade zprogramowac ze sterownikiem silnika? Mam obawy, ze nie bo czytajac to co jest napisane w WDS okazuje sie, ze musze ze starego EWS-a skopiowac kody i zaprogramowac do nowego EWS-a, a stary EWS wogole nie odpowiada. Czekam na pomoc kolegow z forum. Dzieki, pozdrawiam.
Opublikowano
Kolego szybciej uzyskasz odpowiedź w dziale "diagnoza komputerowa" tam są spece od tego typu problemów. Z tego co mi wiadomo nie ma problemu z odzyskaniem tych potrzebnych danych ze starego EWS-a, wystarczy tylko ze starego modułu przełożyć kość na której zapisane są te informację.