Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widze ze masz auto z pierwszych roczników E90.

Odpowiadając na Twoje pytanie, to jak zetniesz końcówkę aby nie była zakrzywiona w dol to dopasujesz, ale jak już zetniesz to możesz tez coś dospawać, zależnie od gustu.

Polecam szukajke i tak na szybko masz cały temat:

viewtopic.php?f=70&t=113271&hilit=koncowka

Sprzedam:

1. Agregat DSC kompletny

2. HCU do DSC nowka w atrakcyjnej cenie.

3. Junctionbox control unit - sterownik sterujacy elektronika auta.

Opublikowano
ale ponieważ masz auto bez DPFu to musisz brać pod uwagę to, że ślady sady będą CI pozostawały na zderzaku. Choć w przypadku Twojego koloru może nie będzie się to jakoś rzucało w oczy.
Opublikowano
ślady sadzy na zderzaku? bez przesady to nie stary transit z lejącymi wtryskami. W poprzedniej E39 nie miałem filtra DPF i na zderzaku nigdy nic nie było, co najwyżej wsadzajac palec do rury mógł zostać czarny

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
nie mówię o okopconym zderzaku :P ale o takich małych kropeczkach które widać jak kucniesz przy zderzaku. Myślę, że jak "wyprostujesz" końcówkę to może się ich pojawić trochę więcej, bo zawirowania zrobią swoje.
Opublikowano
Panowie nie kombinujcie już z sadza czy kropeczkami:) a ty kolego tnij, spawaj i ciesz się nowa końcówka.

Sprzedam:

1. Agregat DSC kompletny

2. HCU do DSC nowka w atrakcyjnej cenie.

3. Junctionbox control unit - sterownik sterujacy elektronika auta.

Opublikowano
Panowie nie kombinujcie już z sadza czy kropeczkami:) a ty kolego tnij, spawaj i ciesz się nowa końcówka.

:mrgreen: :cool2:

Opublikowano
U mnie tylko pusci "chmurkę" jak dostaje w piec, na wolnych obrotach, pozdrawiam

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł