Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! chce kupić LCM III. Znalazłem jeden w atrakcyjnej cenie tylko że mój jest oznaczony LOEWE LCM III o. LWR, a ten który chciałbym kupić LEAR LCM III o. LWR. Czy będzie on odpowiedni? Dodam że mam ksenony ori.
Opublikowano
tego jestem świadom ale chodziło mi o ten napis własnie, a ten napis ma jakieś znaczenie o jego budowie? LCM chce wymienić z tego powodu, że nie mam kontrolek kierunków, kontrolki świateł drogowych, obrazka z samochodem i otwartymi drzwiami i światła wstecznego. Na komputerze tego nie sprawdzałem ale wyczytałem że to są objawy padnietego lcm. Wiec nie wiem czy śmiało kupować czy najpierw koniecznie komputer?
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich.

Problem mam następujący i chciał bym prosić o pomoc i radę. Mam e39 523i ze stycznia 1998. Zmieniłem lampy tylne na ledowe i wiadomo pojawia się odwieczny problem spalonych żarówek itp itd. Aby ten problem rozwiązać chce zmienić LCM na nowszy który obsługuje światła ledowe. Teraz moje pytanie. Czy jest znaczenie jaki moduł LCM III zakupie (te podobno obsługują ledy) ?? Głównie chodzi mi o to LWR. Mam zwykłe światła z przodu auta z manualną regulacją wysokości. Czy w takim przypadku muszę szukać modułu gdzie jest "ohne LWR" czy jest to bez znaczenia ponieważ podczas kodowania to można zmienić ??

Mój moduł to LCM-II BMW 61.35-8 372 875

Pozdrawiam.

Edytowane przez Falcorn
Opublikowano
kolego wyraźnie masz napisane w aukcji że jest to LCM do aut po lifcie i masz nawet podany model LCM III u Ciebie prawdopodobnie siedzi LCM II
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
kolego wyraźnie masz napisane w aukcji że jest to LCM do aut po lifcie i masz nawet podany model LCM III u Ciebie prawdopodobnie siedzi LCM II

Kolego... Przeczytaj dokładnie co napisałem i o co się pytam. Wiem jaki mam LCM. Podałem nawet jego numer.