Skocz do zawartości

E-36 M43 nie kręci rozrusznik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.W ostatnich dniach wszystko, co było niesprawne naprawiłem.Wczoraj robiłem klimę u mechanika.Odebrałem auto wieczorem i wszystko było w porządku,tylko

radio rozkodowane,bo odłączał mechanik akumulator.Dziś rano przed rozkodowaniem radia,próbowałem uruchomić auto i zupełna cisza na rozruszniku.Wszystko hula,dmuchawa,światła,itp ,aku na pewno dobry.Dodam,że przed kilkoma dniami robiłem rozrusznik.Może jakiś reset jest potrzebny ?

Pozdrawiam.

BMW=Boss-Money-Women
Opublikowano

Witam

a słuchac jak wychodzi bembnix? O resecie rozrusznika nigdy nie słyszałem ewentualnie może spróbuj kleme z aku ściągnąc na 20 min i spróbuj ponownie jeżeli rezultatów nie będzie to chyba trzeba od nowa wyjąc rozrusznik i zajrzec do niego może kabel lichy albo gdzieś na łączeniach puściło, dodam że tam dużo ciepła się wydziela i zle zrobione łączenia mogły się poprostu "rozpuścic" . A jeżeli bembnix wychodzi "słychac to" to może coś z imo. U mnie było słychac jak bembnix wychodzi ale za to żadnej reakcji nie było.

Pozdrawiam

Opublikowano
próbowałem uruchomić auto i zupełna cisza na rozruszniku.

autor tematu piszac "zupelna cisza" pewnie mial na mysli ze... nie slychac tego, a nawet tamtego. Chyba ze to nie po polsku :?

Opublikowano
  • Autor
Temat już nieaktualny :D wina mechanika który nie dokręcił dobrze, jednego z przewodów przy rozruszniku. :mad2:
BMW=Boss-Money-Women