Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich to jest moj pierwszy post na forum i chcialbym zapytac czy da sie w jakis prosty i szybki sposób zmienic stan licznika (potrzebuje przestawic o kilkanascie km do przodu).

Z gory dziekuje i pozdrawiam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dużo grzebania. Najproście to stawiasz tylne koła w powietrzy iciah 5 i tak trzymasz aż ci się nabije. Trochę paliwa na to idzie ale wydaje mi się że o wiele łatwiej niż rozręcanie tego. A od kiedy

A od kiedy to sie dodaje kilometry?? Czyżby jakis ewenemet na skalę krajową?? :D

Opublikowano

no sa to pewne cele zarobkowe :P i nie ma co wnikac :D. wszyscy chcieliby cofac a ja chce jednak w druga strone :)

i tak zeby to w miare szlo.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Szybko i prosto to tak jak pisałem, kołą w góre i do przodu. Z wyjmowanie zegarów to jest więcej zabawy niż się wydaję. łatwiej cofnąślicznik w najnowszej beemi niż w e30.
Opublikowano

witam.

tragedii nie ma z cofaniem w e30, trzeba tylko niestety rozkręcić cały licznik i wtedy można bez problemu sobie cofnąć ile się chce :D

Opublikowano

czyli rozumiem ze z cofaniem jak i do przodu bedzie tak samo :)??

za duzo zachodu bedzie dla mnie z postawienie w gore wole rozkrecic kilka srobek i skrecic tak zeby tylko sie trzymalo :)

Opublikowano
ale zasada jest prosta chcesz dodać kilometry to jeździj do przodu chcesz cofnąć to rura na wstecznym xD :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :norty: :norty:
"Rzeczy niemożliwe Od Ręki, Cuda do trzech Dni"
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
ja raz rozbierałem licznik w swojej kolumbrynie i szczerze powiem że troszkę czasu mi to zajęło no ale jeśli chcesz to zrobić oszczędnie a masz sporo czasu to odkręcaj. Niestety trzeba zacząć od kierownicy
Opublikowano
Nie trzeba odkręcać kierownicy, wyciągnięcie licznika to 10 min.

[OO==[][]==OO]

Kiedyś: E30 325 '86, E30 318 '89, E30 320 '90, E34 520 '92, E28 528 '81, E32 735 '90, E32 735 '89, E30 320 '89, E32 730 '90, E30 320 '87, E30 320 '89, E30 320 '89. Teraz: E30 320 '90, E34 525 '89

Opublikowano
to co opisze ktoś sposób cofania km? pomijając już zdejmowanie kierownicy ;)

"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw.

Czasem i przegrać przychodzi.

Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki.

Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Henryk Reyman

http://img811.imageshack.us/img811/8193/mottol.jpg