Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich... Jestem nowym czląkiem tego foruma. Wiec odrazu dzieki stworzycielam...

Sprawa jest taka ze mam problem z pompą wtryskową (nie chce zapalac na gorąco.). Bylem w warsztacie. powiedzieli ze nowa kosztuje z 2500 zl. a na uzywana nikt nie chce dac gwaranci rozruchowej... Prosze pomocy... Moze ktos ma tą pompe. bo ja juz nie wytrzymam.......

Bardzo mi sie podoba to auto, a jak narazie to az 2500tys zl nie mam.

dziekuje... czekam na propozycji))) :D :D :D :D :D

Opublikowano
U mojego znajomego tds też nie chciał palić na ciepłym.Pojechał do skrobowa (30 km od lublina) i wymienili mu chyba jakiś zaworek zwrotny w pompie. Do tego miał tam robioną komputerową regulację bo sie fazy ftrysku rozpieprzają czy coś takiego.. :mrgreen:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nikt o tym nie mówi ale jak tds źle pali na ciepłym to wymień przewody przelewowe i koreczek gumowy na ostatnim wtrysku czasami pomaga a koszt wszystkiego to nie całe 20 złociszy. Jeżel to jednak pompa to głowiczka wysokiego ciśnienia zimne paliwo jest rzadsze i dlatego lepiej pali. Ale niektóre warsztaty to naprawiają koszt około 300zł nie zawsze trzeba wymieniać pompę czasem lepiej zmienić mechanika.