Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie :)

Mam taki problem, jechalem wczoraj moim BMW i odpadła mi zaślepka do haka holowiniczego w tylnym zderzaku ( nie mowie o haku do holowania samochodow tylko przyczep campingowych itp.) i teraz nie bardzo wiem co z tym zrobic :/ :duh: Szukałem na allegro ale ciezko mi takie cos znalezc a bez tego no nie oszukujmy sie wyglada szpetnie. :cry: Czy istnieje mozliwosc zeby dorobic takie cos samemu ? Lub gdzie mozna takie cos dostac ?? Dzieki za pomoc :) na dole fotki dla zobrazowania

http://img222.imageshack.us/i/dsc00012ub.jpg/

http://img718.imageshack.us/i/zderzajk2.png/

Opublikowano
Zadzwoń do najbliższego dealera BMW. Myślę, że więcej jak 50zł Cie nie skasują, a wyjdzie Cie mniej wiecej tyle co szukanie na allegro + przesyłka. Dealer najprawdopodobniej Ci tego nie wyśle więc dobrze by było jakbyś miał go pod ręką :)
Opublikowano

Tak z Ciekawosci gdzie kupowales zaslepke i w jakim kolorze byla za 70zl ? w podkladowym czy innym ?

Bo np w Gdyni w salonie sa dwie opcje 95zl w kolorze podkladowym czyli do pomalowania lub 234zl w kolorzy czarny haha :D

Opublikowano

Ja kupowałem do swojej e34 u dilera w Wawie za 70 zł, na allegro brak.

Czas oczekiwania do 14 dni bo przychodzi z Niemiec

KLIMATYZACJA SAMOCHODOWA, THERMO KING, CARRIER

DIAGNOSTYKA BMW, VAG tel. 500 236 866

Opublikowano
Ja wczoraj kupilem za 94zl i przyszla czarna jaka chcialem. Na poczatku gosc mowi ze czarnych nie ma chyba za zamawiasz lakierowana. Wiec pytam jak to sie stalo ze juz jest czarna a nie podkladowa szara? A on "czasem tak przychodza" Burdel jak nic. :D