Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie i mam pytanie gdzie znajdę opis wszystkich wyswietlanych informacji na wyswietlaczu
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To może napisz o jaki symbol ci chodzi lub wklej fotke.
Opublikowano
Zaświeca się nie codzień ale sróbuje i zamieszcze w najbliższym czasie. Mam wrażenie że chodzi o rozładowany akumulator tylko nie ma to odzwierciedlenia na skaźniku akumulatora " oko" jest w kolorze zielonym. Kształt to "taka żaróweczka jak słoneczko wewnątrz wykrzyknik" sory za ten opis .
Opublikowano
Zaświeca się nie codzień ale sróbuje i zamieszcze w najbliższym czasie. Mam wrażenie że chodzi o rozładowany akumulator tylko nie ma to odzwierciedlenia na skaźniku akumulatora " oko" jest w kolorze zielonym. Kształt to "taka żaróweczka jak słoneczko wewnątrz wykrzyknik" sory za ten opis .

taka http://img847.imageshack.us/img847/5383/36853793.jpg :?:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

taka http://img847.imageshack.us/img847/5383/36853793.jpg :?:

Lampka ostrzegawcza zapala się a na

monitorze centralnym pojawia się

komunikat. Zakłócenie w układzie

skrzyni biegów. Unikać wysokich obciążeń.

Dźwignię sterującą można nadal ustawiać w

każdym położeniu, ale do przodu samochód

poruszał się będzie z ograniczoną liczbą biegów.

Należy jak najszybciej zlecić kontrolę układu.

Opublikowano
Takie oznaczenie znam ale to nie to spróbuje zrobić zdjęcie i wstawie do wiadomości a osobom zainteresowanym i chcacym pomóc serdecznie dziękuje.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Może chodzi ci o kontrolkę spalonej żarówki ?
Opublikowano
Spalona żarówka ma piktogram żarówki i jest bursztynow, a nie zielony.
Radość sprawia, że serce przyśpiesza
Opublikowano
zielone okienko jest umieszczone na akululatorze i wskazuje wyczerpanie akumulatora
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Spalona żarówka ma piktogram żarówki i jest bursztynow, a nie zielony.

Kolega nie napisał jakiego koloru jest kontrolka.

Opublikowano
Jest koloru żółtego i to jest zastawiające że nie zawsze się zaświeca jeżeli to sygnal spalonej żarówki to za każdym razem przed uruchomieniem silnika informacja była widoczna na wyświetlaczu.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sprawdz czy wszystkie żarówki ci świecą łącznie z tymi od oświetlenia tablicy rejestracyjnej.