Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
żarówki wymienione wszystkie w tylnych lampach, styki przeczyszczone, a błąd jak wyskakiwał tak wyskakuje. Myślałem, że to może wina zegarów bo mi wariowały, ale po wymianie tydzień temu na inne błąd dalej wyskakuje. Ma ktoś pomysł, gdzie szukać? Ostatnio, ale to różnie bywa, po ruszeniu błąd pojawił się przy pierwszym hamowaniu. Czasami pojawia się podczas jazdy, jakby na nierównościach/wybojach? W większości przypadków pojawia się zaraz po uruchomieniu silnika.
Opublikowano
Wymien na nowy wyłacznik stopu pod pedałem hamulca albo ten co masz dokładnie wyczysc

KLIMATYZACJA SAMOCHODOWA, THERMO KING, CARRIER

DIAGNOSTYKA BMW, VAG tel. 500 236 866

Opublikowano

Zobacz po pierwsze na kable w klapie, lubią się łamać i komp wariuje wtedy. W moim przypadku szalał dopiero jak włączyłem światła.

Podawał, ze w zasadzie z tylu nie ma żadnych świateł mimo, ze wszystko działało.

Po naprawieniu wiązki problem występował w mniejszym stopniu, najczęściej po włączeniu prawego kierunku i nieciśnięciu stopu.

Pomogła dopiero wymiana modułu LKM pod maska