Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To zależy od odsadzenia trzonu kierownicy, średnicy wieloklinu itp. Najlepiej jakbyś miał taką kierownice na przypasowanie albo chociaż znał jej wymiary, być może trafisz, ale ja bym nie ryzykował i najpierw przypasował. Poza tym o zmianie kierownicy na forum trochę już było, także :search:
Brokatrot Metallic
Opublikowano
Dzis kumpel mi mowil ze kierownice powinny pasowac, bo moja E34 jest z 93r i juz mozna zakladac kiere od nowszej.
Opublikowano

Też mnie wkurza ta fajera i chcę od E39 założyć :D Mnie bardziej intryguje czy będą podłączenia poduszki pasować i czy w razie tfu tfu to zadziała :D

Mój samochód jest z listopada '92

Foak Polisz Góvvnerment End Loł :]

Średnie spalanie w cyklu mieszanym: 10,1L Pb/11,8L LPG / 100 km

Moje autko: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=151&t=245534

Opublikowano

O ile wydaje mi się, że z poduszką nie byłoby problemu, to wielka szkoda że zrobienie przycisków wielofunkcyjnej kierownicy z tego co czytałem to wielka maasaaakraa :cry2:

Jeden z użytkowników w innym temacie pisał:

"Sterowanie radiem innym niż fabryczne, fabryczną kierownicą, ale z nowszego modelu to zabawa na kilka/naście godzin dla dobrego elektryka/elektronika. Przerabiałem taki patent w Renault po 3 czy 4 wizytach takich po parę godzin daliśmy sobie z kumplem spokój bo niby wszystko powinno być ok ale nie do końca chciało to współpracować, ja to robiłem u znajomego, za przysłowiowego browara, gdyby mnie podliczył wtedy tak z cennika to podejrzewam że kupiłbym sobie drugie auto :norty: Generalnie powodzenie misji w dużej mierze zależy od modelu radia i jego chęci współpracy z panelem sterowania,a pogodzenie tego jest grą nie wartą świeczki w 70% przypadków.

Mając Pioneer'a można by pomyśleć o takim akcesorium jak pilot do radia (na kierownicę lub taki zupełnie oddzielny,na podczerwień)."

Brokatrot Metallic
Opublikowano
A na co tam komu bajery na kierownicy, co, daleko ręką sięgnąć do radia czy do wajchy tempomatu? :D Mi tam chodzi o to, że kierownica od e-39 o wiele lepiej leży w dłoniach, szczególnie skórzana. No i kwestie estetyczne jeszcze.

Opublikowano
panowie - moglby ktos dla mnie zrobic przysluge i przemierzyc srednice wieloklinu swojej kierownicy - chodzi mi o ta seryjna do e34 z poduszka. Poszukuje takiej kierownicy, ale nie wiem czy bedzie do mnie pasowala ;)
Opublikowano
panowie - moglby ktos dla mnie zrobic przysluge i przemierzyc srednice wieloklinu swojej kierownicy - chodzi mi o ta seryjna do e34 z poduszka. Poszukuje takiej kierownicy, ale nie wiem czy bedzie do mnie pasowala ;)

Jak już ktoś zmierzy i będzie pasować, to z chęcią się z Tobą zamienię na seryjną kierownicę z E-38 ;)