Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam chciałem Sie tylko zapytać jaka wersje inpy najlepiej zakupić do mojego e60. Chciał bym żeby miała opcje sprawdzenia turbo, wtryski itd. Sprawdzalem na Allegro ale tego tam tyle ze mózg Sie lasuje. Jak cos to dzięki
Opublikowano
Inpa to oprogramowanie i tego nikt nie sprzedaje. A interfejs kompatybilny z inpa wybierz dowolny, każdy powinien u ciebie działać. Albo jeśli lubisz się pobawic i mieć satysfakcje z oszczędności to kup interfejs VAG kkl OBD dla Vw Audi które są po 25zł i dorzuć tranzystor (opis jest na forum) Zreszta do podstawowej diagnozy nie jest to chyba nawet potrzebne. Oprogramowanie czyli INPA dostępne jest w sieci, także tu na forum jak dobrze poszukasz. takim kablem, chociaż jest to czasochłonne można nawet aktualizować oprogramowanie w samochodzie. Powodzenia
Opublikowano
Witam chciałem Sie tylko zapytać jaka wersje inpy najlepiej zakupić do mojego e60. Chciał bym żeby miała opcje sprawdzenia turbo, wtryski itd. Sprawdzalem na Allegro ale tego tam tyle ze mózg Sie lasuje. Jak cos to dzięki

wersją INPY się nie sugeruj, ważne żeby interfejs był odpowiedni do Twojego auta (czyt. kabel)

softu jest pod dostatkiem w sieci

z pozdrowieniami

bArT

Matematyka to nie ma technika, moja tematyka matematyki nie dotyka. / k44