Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

nie chodzi mi jeden z tylnich zagłówków ale słychać że silniczek pracuje, coś spadło co go nie ciągnie? jakieś zabezpieczenie, czy może mi ktoś doradzić? chyba trzeva zacząć od ściągnięcia tylniej kanapy aby coś sprawdzić?>

Opublikowano
sproboj zjechac zaglowkem na sam dol jak nie pociagnie go nacisnij go recznie jak mozesz go opuscic recznie to zobacz wtedy czy silniczek go podniesie. jesli tak to spoko mi np samoistnie ::D zaglowek wypad z plastikowych galek i sam tez sie nie opuszczal tylko podnosil.
  • 5 tygodni później...
Opublikowano
Albo pękł biały plastikowy element który jezdzi po gwincie ;) Zdejmij oparcie a prawda wyjdzie na jaw ;D

E38E39.pl Zapraszamy

http://forum.7er.pl/images/signatures/1472529404c02d57a7de6b.jpg

Opublikowano

ok Panowi, dzięki za radę

a powiedzcie mi teraz jak wyjąc tylnia kanapę ? najpierw mam zacząc od siedziska czy odrazu mogę od oparcia, jak ono sie trzyma śruby, zapinki co i jak?

Opublikowano
z tego co pamietam to dolne siedzisko pociagnac mocno do gory ona jest na zatrzaskach na 100% a oparcia z dolu przy podłokietniku sa 2 śruby i 2 po bokach za plastikami i to chyba na tyle