Skocz do zawartości

Instrukcje E91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie wiem dlaczego ale mam straszne trudnośi w odczycie tego pliku PDF - jak jużotworzy zarówno w przeglądarce jak i po zapisaniu tak przymula kompa że nic nie moż z tej instrukcji odczytać czy ktośma podobne problemy bo ja na dwóh kompach mam tak samo.

Pozdrawiam

Opublikowano
Dzięki vip100, tego właśnie szukałem. Ściągnąłem - u mnie wszystko działa OK.
Opublikowano

Witam,

podziękowanie dla Autora postu, pliki chodzą bdb.

Pzdr.

Edytowane przez toker

Opublikowano
  • Autor
.. no i jakosc wysmienita, nie to co skany :wink:
Opublikowano

Ludzie szukajcie w archiwum, a nie się podniecacie... wystarczy napisać maila do bmw i Wam wyślą instrukcję na maila, a poza tym jest przyklejony temat na górze i kilka tematów pochodnych w archiwum :duh: :search: .

Że tak spytam... czy leci z nami moderator???

Pzdr.

Opublikowano
  • Autor
Ludzie szukajcie w archiwum, a nie się podniecacie... wystarczy napisać maila do bmw i Wam wyślą instrukcję na maila, a poza tym jest przyklejony temat na górze i kilka tematów pochodnych w archiwum :duh: :search: .

Że tak spytam... czy leci z nami moderator???

Pzdr.

Racja, mozna wyslac maila do BMW, wypelniajac formularz i podajac wszystkie dane... ale po, co skoro mozna kliknac na link i sciagnac... proste i nieskaplikowane.

Pozatym, jak sama nawa pierwszego posta wskazuje "Instrukcja obsługi E91 w pdf- skan" to skany instrukcji, a w powyzszych linkach masz czyste PDF'y.

Mniejsze z tym, po co to komentowac, chcesz uzywasz, nie chcesz nie... wiadomosci sa po to by sie nimi dzielic szczegolnie na tym forum... :!: