Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie wiem dlaczego ale mam straszne trudnośi w odczycie tego pliku PDF - jak jużotworzy zarówno w przeglądarce jak i po zapisaniu tak przymula kompa że nic nie moż z tej instrukcji odczytać czy ktośma podobne problemy bo ja na dwóh kompach mam tak samo.

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Witam,

podziękowanie dla Autora postu, pliki chodzą bdb.

Pzdr.

Edytowane przez toker
Opublikowano

Ludzie szukajcie w archiwum, a nie się podniecacie... wystarczy napisać maila do bmw i Wam wyślą instrukcję na maila, a poza tym jest przyklejony temat na górze i kilka tematów pochodnych w archiwum :duh: :search: .

Że tak spytam... czy leci z nami moderator???

Pzdr.

Opublikowano
Ludzie szukajcie w archiwum, a nie się podniecacie... wystarczy napisać maila do bmw i Wam wyślą instrukcję na maila, a poza tym jest przyklejony temat na górze i kilka tematów pochodnych w archiwum :duh: :search: .

Że tak spytam... czy leci z nami moderator???

Pzdr.

Racja, mozna wyslac maila do BMW, wypelniajac formularz i podajac wszystkie dane... ale po, co skoro mozna kliknac na link i sciagnac... proste i nieskaplikowane.

Pozatym, jak sama nawa pierwszego posta wskazuje "Instrukcja obsługi E91 w pdf- skan" to skany instrukcji, a w powyzszych linkach masz czyste PDF'y.

Mniejsze z tym, po co to komentowac, chcesz uzywasz, nie chcesz nie... wiadomosci sa po to by sie nimi dzielic szczegolnie na tym forum... :!: