Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Jestem posiadaczem BMW e46 2001 po liftingu z klimatyzacja cyfrowa . Mam problem z ustawieniem powietrza zimnego a mianowicie gdy ustawie temperatur na 16C i ustawie pokrętło na niebieskie pole to leci mi cieple powietrze a nie da się wytrzymać w upałach nie wiem czy sie do nie go nabija freon czy co bo mam go od 2 miechów. Chce sie dowiedziec jak sie ustawia prawidłowo klimatyzacjie zeby lecialo zimne powietrze chyba ze cos trzeba nabić do chłodziarki a jak sie nabija to prosze napisac co to jest .
Opublikowano

ja prawie 1,5 roku temu płaciłem 200zł za nabicie + sprawdzenie szczelności + ewentualne usunięcie wycieków ( nie licząc ceny części ) + ponowne uzupełnienie czynnika ...

natomiast za samo nabicie chcieli 50 zł ...

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
poszukaj w swoim mieście kilku nabijaczy ;) i wybierz najtańszego, z doświadczenia wiem, że ceny są różne u mnie przestrzał był od 130 do 350 za tą samą robotę to trochę duża rozbieżność.