Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Odpaliłem właśnie śwój samochód(stał sobie bezczynnie prawie tydzień bo jezdziłem innym,ale odpalałem ją na chwilę)a tu się zapaliło EML i się tak świeci.Co jest nie tak z silnikiem?Poza tym coś ,gdzieś zżera mi prąd jak samochód jest wyłączony!!!! :jawdrop:

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA

Opublikowano

Zagrzej dobrze silnik i niech podładuje się akumulator i zmierz przy okazji ładowanie.

Jeżeli kontrolka się zapala to zgaś silnik i odpal ponownie. Często podczas długiego rozruchu jeśli silnik zapalić nie chce, kontrolka ta zapalic się lubi.

Co do poboru prądu to upewnij się że oświetlenie wnętrza gaśnie po zamknięciu drzwi i włączeniu zapłonu oraz sprawdź podłączenie radia samochodowego na zasilaniach. Radia mają obecnie dwa zasilania i oba nie mogą być podłączone pod zasilanie stałe w instalacji auta.

Opublikowano
EML?? Czy to jest komputer który steruje przepustnicami np. w V12?? U mnie sie czasem zapala jak przy 180 puszcze całkowicie gaz.Musz zjechać na pobocze,zgasić i odpalić po chwili.Na jakiś czas pomaga.

Będziesz Mógł Wyprzedzać :D

Kto za młodu głupim nie był - ten na starość nie zmądrzeje...

Opublikowano
EML informuje o niesprawności elektornicznej przepustnicy. W jednym z postów pisano jak można ją przeczyścić i poprawić ścieżki, u mnie zapalała się jakiś czas i po prostu przestała. Powinna się palić wg instrukcji przez 5-6 sek. po włączeniu zapłonu i gasnąć.

Discreet charm in automobile Elite - 7 series

http://img388.imageshack.us/img388/1317/img0099a2ol.jpg