Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie jak odblokowac immo w 318tds 97r, najprawdopodobniej polaczony jest z orginalnym alarmem. Gdy przekręcam kluczyk to kontrolki sie zapalaja a rozrusznik nie kreci, juz kiedys mi sie tak zrobilo ale po 2 dniach sam sie naprawił. Czy ma ktos pomysł co z tym zrobic?
Opublikowano
To rozrusznik na 100 nie ale coś z immo albo z alarmem. Juz kiedys to przerabialem i zrobilo sie doslownie tak samo. Mysle ze moze kluczyk sie rozkodowal???
Opublikowano
Wiec nie mam pomyslu, rozrusznik odpada. Jutro zadzwonie do serwisu moze tam sie czegos dowiem??? :mad2: Mam przeczucie ze to cos z alarmem, ale co to nie wiem.
Opublikowano
Próbowalem go na tzw pych i nic, komputer odciął zaplon wedlog mnie. Gdy przekrecam kluczyk na rozruch nie mam obciazenia na kontrolkach(nie przygasaja) w okolicy gdzie mieszkam warsztaty nie chca sie tego podjac:) jesli jest ktos z okolicy krasnegostawu kto wie jak to naprawic prosil bym o pomoc.