Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jeżeli używać będziesz rzadko dosyć to polecam, sam kupiłem jakiś czas temu i jestem zadowolony, ale tak patrzac na niego krytycznym wzrokiem to na użytek serwisu samochodowego raczej się nie nadaje. Do domowego od czasu do czasu tak.

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a np. poduszke świecącą tym skasujesz ?

kalibracja wchodzi w gre ?

lepiej jeździć godzinę jak lord niż całym miesiącem jak dziad
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Nie kupuj na USB bo ci programy do diagnostyki nie beda chodzic a juz napewno nie DIS, lepiej na port RS232

KLIMATYZACJA SAMOCHODOWA, THERMO KING, CARRIER

DIAGNOSTYKA BMW, VAG tel. 500 236 866

Opublikowano
tylko teraz wszystkie lapki maja tylko usb
lepiej jeździć godzinę jak lord niż całym miesiącem jak dziad
Opublikowano

Zapomnij tez o przejsciowkach typu z USB na RS bo to jest totalna pomyłka, ja mam lapka z wyjsciem RS a nie jest taki stary, ma nawet procka dual core 1,7gh.

Wiem ze te nowoczesne nie maja takiego portu i dlatego uwazam ze sie nadaja tylko do Skype i Yotube.

Mozna takiego kupic niedrogo ale Ram-u by sie zdało ze 2Gb to Dis bedzie dobrze latał ale na 512 tez chodzi i jeszcze jedno Dis jest systemem operacyjnym jak Windows i bez tego drugiego bardzo dobrze lata natomiast na Windowsie musisz miec Wirtual Machine zainstalowana i tez chodzi ale Win go lekko zamula.

Pogadaj z kolega Nerwus on lepiej sie na tym zna.

KLIMATYZACJA SAMOCHODOWA, THERMO KING, CARRIER

DIAGNOSTYKA BMW, VAG tel. 500 236 866