Skocz do zawartości

waschwasserstand !!! pytanie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jest to moja pierwsza wizyta na forum jesli nieodpowiednie miejsce wybralem na pytanie to z gory przepraszam:)

mam zamiar kupic BMW E34 525i 24v.+ LPG ( sekwencyjna firmy STEFANELLI) i na komputer pokazuje taka komende 'waschwasserstand' i mam takie pytanie czy dobrze mi sie wydaje ze oznacza to brak plynu w spriskiwaczach szyb? czy moze cos z chlodnica? jesli ktos moze to prosze o jakas odpowiedziec i moze ktos bedzie mial ochote napisac cos na temat tej sekwencji:)

pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dobrze myślisz, niski stan płynu do szyb.
Opublikowano

ok dzieki za szybka odpowiedz a jesli juz tutaj jestem co moze ktos podpowie na co zwracac szczegolna uwage przy ogladaniu autka ?

poniewaz nie chcialbym sie zrazic do marki poniewaz od dawna mam zamiar kupic BMW a teraz sa srodki i mozliwosci:)

Opublikowano

Na to jak wygląda zewnętrznie(ukryta rdza, wycieki oleju itp.), czy wszystko funkcjonuje(wszystkie zamki, klamki, regulacje i pokrętła) jak się zachowuje w trasie(stuki, dziwne dźwięki czy niewłaściwe zachowanie auta). To tak w brutalnym skrócie.

Jak przy każdym zakupie auta.