Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
witam mam problem z abs 2 dni temu podczas gwałtownego wyprzedzania i redukcji biegów zaświeciła mi sie kontrolka abs i po chwili zgasła i od tego czasu nie mam absu:( możne ktoś pomoc?? Edytowane przez djszczawik
Opublikowano

PO PIERWSZE KOLEGO ZMIEŃ TEMAT

viewtopic.php?f=68&t=120678 - zapraszam do lektury !

problemów może byc wiele z absem

Najlepiej zrobisz jeśli podjedziesz podpiąć sie pod komputer, wyświetli Ci dokładnie co padło ;)

Ja obstawiałbym czujnik, niestety jest to bolączka starszych samochodów no i przy wymianie trzeba sie pogimnastykować :)

Opublikowano
chwila , chwila to jak kontrolka ci nie świeci i nadal nie ma ABS-u?

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

Opublikowano

może też być taka sprawa ze lampka po prostu sie spaliła albo styki nie łączą ze sobą, poluzowała sie przekreciła, mało prawdopodobne ale możliwe.

Tutaj w ciemno nie będziemy strzelac co mogło nawalić, w poniedziałek podjedz do warsztatu z prawdziwego zdarzenia z markowym sprzętem i podepnij sie pod kompa. Bedziesz miał wszczytko jak na dłoni opisane co nawaliło.

Wtedy napisz, a my postaramy sie udzielić Ci kilka wskazówek jak usterkę zlikwidować.

Opublikowano (edytowane)
może też być taka sprawa ze lampka po prostu sie spaliła albo styki nie łączą ze sobą, poluzowała sie przekreciła, mało prawdopodobne ale możliwe.

Tutaj w ciemno nie będziemy strzelac co mogło nawalić, w poniedziałek podjedz do warsztatu z prawdziwego zdarzenia z markowym sprzętem i podepnij sie pod kompa. Bedziesz miał wszczytko jak na dłoni opisane co nawaliło.

Wtedy napisz, a my postaramy sie udzielić Ci kilka wskazówek jak usterkę zlikwidować.

Jak radzisz żeby podjechał do warsztatu z prawdziwego zdarzenia z markowym sprzętem.To myślę że nie będzie mu potrzebna pomoc.Bo wiadomo że mu jej udzielą :duh:

Edytowane przez ŁYSY.BMW.E36
Opublikowano
Kolega Kriss dobrze radzi. Podepnie się i powie nam jakie błędy co i jak, bo nasze opinie i porady są na pewno czasami lepsze od "mechaników" w dużym cudzysłowu! :cool2:

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/