Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie mianowicie jak dostać sie do silniczka tylnej rolety?Nie chce połamać jakić spinek czy czegokolwiek więc prosze o rade.Czy trzeba zdjąć całą półke?
Opublikowano
zdejmujesz najpierw kanape. Potem oparcia. Musisz następnie zdjać boczki ( tam gdzie jest lampka tylna ) . I jak kolega mowi wyzej polka schodzi razem z roleta ;)
...dla Was to tylko samochody...a dla mnie to sens życia...
Opublikowano
oparcia przykrecone sa w 4 miejscach.sruby znajduja sie po bokach miedzy zapieciem pasow, a ...nie wiem jak to ujac....a progiem nazwijmy to tak:).przyjzyj sie uwaznie okolicy zapiecia i napewno znajdziesz ta srubke.nastepnie szukaj nakretki od spodu oparcia na klucz 10tke koloru zblizonego do zlotego.po odkreceniu wszystkiego bedziesz musial wymontowac zaglowki (wystarczy mocno szarpcac ku gorze i powinny wyjsc).aby zdemontowac oparcie w pierwszej kolejnosci odciagnij dol oparcia do przodu auta ,a nastepnie do gory.z tego co kojaze podlokietnik chyba moze zostac.
  • 3 lata później...
Opublikowano
U mnie również nie działa tylna roleta....napięcie do przycisku na panelu klimy dochodzi...jak wciskam przycisk nie słychać pracy silniczka...czy znajduje się jakiś bezpiecznik który jest odpowiedzialny za roletę??...