Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam @ll

dostalem trzy opcje do rozwazenia:

1. Stag 300 pluz z reduktorem zavoli lub Ac i wtryskiwaczami Magicjet lub z wtryskiwaczami Hana

2. Lovato Smart (bez podania co i jak) - cena okolo 500PLN mniejsza niz w przypadku pozycji 1

3. STAG 300 4, listwa wtrysku Valtek, reduktor zavoli zeta N

cena pozycji 1 i 3 bardzo zblizona...

wszystkie opcje maja wlew przy wlewie paliwa (pod klapka) i butla 48l w zapasie...

co sadzicie o tych zestawieniach??? proponuja mi mocniej pozycje 2 jako najlepiej pracujacej opcji na silnikach M40.. nie chcialbym oszczedzac 500PLN aby potem miec ewentualnie jakies problemy - stad tez zwracam sie do Was o porade..

obecne spalanie w benzynie mnie nie przeraza - miasto Wawa ok 9l, trasa 7,1l ale ze wzgledu na spora ilosc km rachunki za paliwo mam znaczace...

oczekujac na Wasze opinie, pzdr serdecznie

arkadiusz

Opublikowano
Moim zdaniem spalanie masz super, tym bardziej w Warszawie.. koledzy w pracy jeżdżą po Olsztynie i ich Toyoty Yaris i Peugeoty 206 ( 1.1/1.4 ) palą 8l / 10l. także nie wiem dlaczego mówisz że masz kosmiczne spalanie. Ja mogę się wypowiedzieć na temat porównania 1 i 3 opcji, bo też miałem taki wybór. wybrałem pierwszą i jest super, na pewno jest lepsza niż opcja trzecia, a spisuje się rewelacyjnie, zero jakichkolwiek problemów.. magic jety to świetne wtryski, lepsze od valtekow.. kazdy wtrysk masz oddzielnie, jak ci jeden padnie to wymieniasz jeden a nie całą listwę.. ale o padaniu nie mam mowy, bardzo wytrzymała instalacja i solidna dlatego ją polecam, nie ma róznicy czy jedziesz na Pb czy LPG.. Tylko jak coś to bierz wtryski Magic Jet i reduktor Zavolaka..
Opublikowano

Czytając podobne tematy na forum lpg raczej widzę, że zestaw nr 1 jest najczęściej polecany. Czy faktycznie wybierany? To już trudniej powiedzieć. Nr 3 też źle nie patrzy. Jednak chyba ważniejszą sprawą niż to, czy to będzie 1 czy 3 jest przede wszystkim dobry gazownik, który dobrze to zestroi.

Jesteś z Wawy - masz pod nosem Nikodema.

Opublikowano
witam @ll

1. Stag 300 pluz z reduktorem zavoli lub Ac i wtryskiwaczami Magicjet lub z wtryskiwaczami Hana

2. Lovato Smart (bez podania co i jak) - cena okolo 500PLN mniejsza niz w przypadku pozycji 1

Z tym tematem to nie ten dział tylko ten :arrow: viewforum.php?f=17

Opublikowano
witam @ll

1. Stag

....

Z tym tematem to nie ten dział tylko ten :arrow: viewforum.php?f=17

jesli tak to przepraszam - i prosze moderatorow o przeniesienie posta...

pzdr

arkadiusz