Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
...bardzo ładne wyniki, jeśli nie są zawyżone, to możesz być zadowolony, na 10 hamowanych u mnie 5 nie trzyma serii :wink:

prowadzisz hamownie w Krakowie? bo też myślę o z hamowaniu swojej

Opublikowano
Nie zawyżony :) a kolego wiesz może dlaczego w tych silnikach są takie chwilowe spadki mocy( nie zawahania tylko około 70% mocy) na 2,3 min traci potem jedzie normalnie.
Opublikowano
Po za tym jak by przepływka była u7walona to by taki wykres nie wyszedł.
Opublikowano

prowadzisz hamownie w Krakowie? bo też myślę o z hamowaniu swojej

..a gdzieś Ty był jak połowa forumowiczów z okolic się hamowała...lub chipsowała :lol:

Nie zawyżony :) a kolego wiesz może dlaczego w tych silnikach są takie chwilowe spadki mocy( nie zawahania tylko około 70% mocy) na 2,3 min traci potem jedzie normalnie.

..no parę przyczyn by się znalazło, ale trzeba zacząć od jakiejś podstawowej diagnozy...bo to raczej wróżenie z fusów :wink:

Opublikowano
Wymieniłem zaworek sterowania turbiną,wężyki pod ciśnienia , wyczyściłem egr i czujnik doładowania, wywaliłem katalizator, sztanga od turbiny ładnie pracuję, sprawdziłem cały dolot , wymieniłem wszystkie filtry, wymieniłem całą odmę. Byłem na kompie i wszystko w porządku. I nie wiem co jest grane ;/