Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam malą nawigacje i wszystko dziala oprócz glosu w radyjku. Czasem radio zaczyna grać przez pare minut i znowu cisza albo przez pare godzin. Jednak codziennie rano jak odpale auto radio nie gra . Nie ma rownież glosu jak wlącze TV. Może ktoś mial taki przypadek. Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Polecam do zaglądnięcia w odpowiedni dział tego forum "Audio, Alarmy, Nawigacja ...." i poszukaj tematów o tunerze radiowym bm54 lub bm24. Tam znajdziesz rozwiązanie swoich problemów.

Pozdrawiam

Opublikowano
zamiast odsyłać do forum przecież mozna porę słów napisać.Masz problem z końcówkami mocy w radiu,sam osobiście to przerabiałem i do dzis słucham radia z telefonu komórkowego-mozna sie przyzwyczaić:) można kupic uzywkę za 400-500 zl ale tylko czekać az sytuacja z brakiemi głosu siępowtorzy. Taki mankament tych modeli
Opublikowano
zamiast odsyłać do forum przecież mozna porę słów napisać.Masz problem z końcówkami mocy w radiu,sam osobiście to przerabiałem i do dzis słucham radia z telefonu komórkowego-mozna sie przyzwyczaić:) można kupic uzywkę za 400-500 zl ale tylko czekać az sytuacja z brakiemi głosu siępowtorzy. Taki mankament tych modeli

Co mam pisać jak sam nie miałem takiego problemu, natomiast czytałem na tym forum już o problemach innych z tunerem radiowym więc naprowadziłem kolegę gdzie ma szukać. Jeśli poszuka w wyszukiwarce na forum o problemach z tunerem radiowym bm54, to znajdzie rozwiązanie swojego problemu a nawet jak go naprawić a ty piszesz o kupnie używki albo jakieś bzdety o telefonie komórkowym. Wydaje mi się że pomogłem bardziej niż ty.

Jak miał byś jakieś pojęcie o zasadzie funkcjonowania forum (regulamin) to byś wiedział że nie powinno się pisać tego co już zostało napisane a w pierwszej kolejności szuka się rozwiązania w napisanych już postach.

Pozdrawiam

Opublikowano
A ja jestem taki,ze ktos jak napisze o swoim problemie z samoch. i niezaleznie od tego,ze temat byl wałkowany juz tysiąc razy to i tak mu pomoge, nie będę nikogo odsyłac do SZUKAJ bo o tym kazdy wie, ze cos takiego isnieje. A swoją drogą to faktycznie mega pomogłes!!! odesłałes go do tematu ,która ja napisałem jednym zdaniem o końcówkach mocy.
Opublikowano

Jak miał byś jakieś pojęcie o zasadzie funkcjonowania forum (regulamin) to byś wiedział że nie powinno się pisać tego co już zostało napisane a w pierwszej kolejności szuka się rozwiązania w napisanych już postach.

Pozdrawiam

Ja też popieram kolege :cool2: ,jeżeli temat istnieje trzeba poszukać.Zasmiecac forum mozna do czasu.Jak mam pytanko najpierw przeszukuje po kluczowych słowach.Dojdzie do tego że nic konkretnego nie znajdziemy bo będzie jeden burdel :duh: .Ale nie jestem admin wiec to tylko grzeczna prosba. :norty:

POzdr

Opublikowano
A ja jestem taki,ze ktos jak napisze o swoim problemie z samoch. i niezaleznie od tego,ze temat byl wałkowany juz tysiąc razy to i tak mu pomoge, nie będę nikogo odsyłac do SZUKAJ bo o tym kazdy wie, ze cos takiego isnieje. A swoją drogą to faktycznie mega pomogłes!!! odesłałes go do tematu ,która ja napisałem jednym zdaniem o końcówkach mocy.

Pytam się jeszcze raz jak pomogłeś?

Napisałeś żeby wymienić radio lub słuchać muzyki z telefonu.

Ja napisałem że problem leży po stronie tunera bm54 lub bm24. Wystarczy wklepać w wyszukiwarkę na tej stronie "bm54" i po sekundzie masz np. taki post:

viewtopic.php?f=92&t=100008&start=30

Jest tam dokładnie opisany problem i możliwość jego rozwiązania samemu, lub jak ktoś się nie zna na elektronice to podany jest link:

www.bm54.pl - naprawią za 270zł i w tej cenie będziesz miał końcówki 2xmocniejsze.

Pozdrawiam.