Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM MAM Bmw e36 325i m50 z 92r ze szpera itp mam pytanie bo mam problem z silnikeim i chcial bym go wymienic na 2.5i m52 a naj lepiej na 2.8. i mam tu pytanie czy da sie przlozyc silnik 28 bez problemu czy podejdzie wszystko czy bedzie czeba cos przerabiac??? albo 25 tylko na wanosie??? zastanawialem sie jeszcze na 3.0 ale to chyba za dluzo kombinacij ??? piszcie jak wiecie cos na ten temat bede wdzieczny

pozdrawiam i dzieki za pomoc :cool2:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Silniki M52 pasują bezproblemowo w miejsce M50 , różnią się osprzętem najlepiej kupić silnik m52 kompletny z osprzętem -komp, wiązka ,przepływka, kolektory i EWS-kompletny . Silnik najlepiej mieć taki jak u siebie z E36 może być Anglik tylko przy bezpiecznikach masz gniazdo od sinika jak masz jedno to nowy silnik też szukaj z jednym nie trzeba przerabiać wiązki. Najważniejsze szukaj silnika w aucie które można odpalić i sprawdzić . W linku masz opis swapu na M52b25 viewtopic.php?f=15&t=128821