Skocz do zawartości

Problem z centralnym zamkiem (kostka nadaje morsem)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich !

problem moze nie dramatyczny ale mimo wszystko jest . Zaczelo sie od tego ze mam centralke ale nie z pilota tylko po przekreceniu kluczyka w zamku i nagle sie ten centralny zamek stracil ... pare razy zanikal wczesniej ale sie nawracal heh jak juz mu sie zdarzylo zniknac to zamykalem od strony pasazera i sie normalnie zamykal , teraz niestety juz tak nie jest a nasmieszniejsza i najdziwniejsza rzecza jest to ze po rozkopaniu samochodu w miejscu gdzie powinien byc glosnik (obok nogi kierowcy) jest taka smieszna 2 czesciowa kostka ktora bez ewidentnych bodzcow nadaje do mnie morsem :evil: mmoze i jest to smieszne ale i tragiczne bo nie moge zamknac auta to po pierwsze a po drugie ta kostka "wyje" coraz bardziej ... wczesniej jak sie ten centralny stracil to dawala tylko znac takim cyknieciem w stylu przerywacza jak przekrecalem kluczyk w pozycje wtf ?? w ogole na allegro nie moge znalezc czegos takiego przypominajacego ta kostke czy modul ... aronoł jezeli ktos sie na tym zna niech wysle adres mailowy to przesle foto tego ustrojstwa ....

pozdrawiam i licze na pomoc

Opublikowano
może to jest wina centralki, miałem podobny problem, po przekręceniu kluczyka nie zamykał tylko cykał (ale kostka nie dawała żadnych dźwięków), okazało się, że centralka sterująca padła, jak wymieniłem to wszystko gra i śpiewa