Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Od kilku miesięcy noszę się z zamiarem kupna BMW 320d e 91 touring. To co mnie interesuje to jego typowe usterki które mogą wystapić, trwałość zawieszenia na polskich drogach i czy silnik 2.0d to fajna opcja. Nie zalezy mi na jakims mocnym silniku i mysle ze ten 2.0d byl by fajny, co o nim myslicie? Jesli chodzi o skrzynie biegów to jestem za automatem, czy to dobry wybór?

Z góry dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam fanów BMW :)

Opublikowano
Codziennie będzie pisał nowy (lub ten sam), a wy mu odpowiadajcie :lol: :norty:

http://img408.imageshack.us/img408/6363/individualvisualizer3to.jpg

¿Te gusta conducir?

The Ultimate Driving Machine

Freude am Fahren

Opublikowano
Nowy i zalezy mi na opini kogos kto sie zna. Nie musisz odpowiadac jesli nie masz nic do powiedzenia. A zalezy mi dlatego bo juz w niedziele raczej pojade po takie BMW i to chyba normalne że o to pytam. Szukałem i nie znalazlem takich odpowiedzi na pytania ktore postawilem teraz.
Opublikowano
dzieki merphi krotko i na temat, a wczesniejsi koledzy cisneli sie na mnie jak psy z padaczką

dlatego, że 99% nowych na forum zaczyna od pytania bo nie chce im się poszukać

jestem tutaj od sierpnia 2010 i niektóre tematy wracają jak bumerang (dpf, ringi led, .... ) mimo, że są "główne" wątki do tego

nazywając post i w samym pytaniu też mogłeś być bardziej precyzyjny

jest długi wątek o usterkach, o opiniach na temat wyposażenia, spokojnie można wszystko znaleźć

poczytaj, przed zakupem sprawdź w serwisie i zapraszamy na forum

Opublikowano
Szukałem i nie znalazlem takich odpowiedzi na pytania ktore postawilem teraz.
........... retarded :?: :!:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.