Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam, od pewnego czasu zajmuje się amatorsko oklejaniem aut folią. Jako, że jestem na forum to kieruje do was forumowicze swoją ofertę. Przedstawiam swoje E38 oklejone własnoręcznie z koloru Aspensilber metalic na czarny połysk( wygląda podobnie jak Schwarz II). Oklejamy zarówno całe auta(zmiana koloru) jak i elementy (dach, maska itd). Wszelkie pytania i wątpliwości proszę kierować na forum. Edytowane przez 525d
Opublikowano
Jak wygląda sprawa ze zmianą koloru, chodzi mi o wnęki drzwi bagażnika itp? Posiadam czarne e46 coupe, chciałbym zmienić kolor na biały. Podałbyś mi orientacyjne koszty?
Opublikowano

Witam, wnęki, komora silnika i bagażnika pozostają w oryginalnym kolorze, ale wbrew pozorom wygląda to estetycznie i "nie razi w oczy", mogę podesłać kilka zdjęć e38 jak wygląda wykończenie wnęk. Koszty na pw.

Pozdrawiam.

Opublikowano
W miejscach newralgicznych przed ucięciem podklejamy specjalny podkład na którym wykonujemy cięcie, lakier nie zostaje naruszony.
Opublikowano
Jeśli na ma kilka mm szpachli a lakier jest albo oryginalny albo dobrze położony to damy ci taka gwarancję.
  • 2 lata później...