Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie odnośnie czujników parkowania i z przodu i z tyłu..

miałem wymieniany przedni zderzak i teraz pytanie czy czujniki na przód powinny wyświetlać coś na ekranie nawigacji ? (nawigacja ta z mniejszym ekranem chyba buiseness )

i tak samo do tyłu coś powinno się wyświetlac ? trzeba zaprogramowac wlaczyc jakas opcje czy moze ten wyswietlacz w ogole nie wyswietla ? - Czujniki dzialaja poniewaz pikanie slychac .

Opublikowano
Można włączyć widok obrysu samochodu z góry, pokazuje wtedy kolorami odległośc od przeszkody na danym czujniku, włącza się to w opcjach, po przyciśnięciu idrive na ekranie głównym
Opublikowano
a wiesdz dokladnie jak to wlaczyc w ktorych opcjach ?

Menu (i) > Vehicle settings > PDC > zaznaczyć "Monitor on"

z pozdrowieniami

bArT

Matematyka to nie ma technika, moja tematyka matematyki nie dotyka. / k44

Opublikowano
słuchajcie a powiedzcie mi dokladnie jak mam navi z mniejszym ekranem i jedno wejscie na plyty pod climatronikiem to mam tam plytke wsadzic czy gdzies indziej jest wejscie na plyte od nawigacji ?
Opublikowano
słuchajcie a powiedzcie mi dokladnie jak mam navi z mniejszym ekranem i jedno wejscie na plyty pod climatronikiem to mam tam plytke wsadzic czy gdzies indziej jest wejscie na plyte od nawigacji ?

A jesteś pewien że masz navi :roll: :lol:

Opublikowano

no kurde koledzy pytam sie po prostu przecierz w wersji z mniejszym ekranem czyli chyba business jest jedno wejscie na plyty a w professionall 2 ... wiec mozecie powiedziec gdzie jest dokladnie wejscie na dvd? mam na ekranie normalnie wejscie do nawigacji itp ... ?

monitor mniejszy i jedno wejscie na plyty ? wiec to to wejscie jest na nawigacje czy gdzies w schowku ?

http://img98.imageshack.us/img98/4635/1493521086.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano
OK. Więc jeśli chodzi o system nawigacji Business to czytnik jest jeden dla płyt z mapami DVD i dla audi CD. Dokładnie taki jak załączyłeś na zdjęciu. Pozdrawiam.
Opublikowano
Koledzy a dwuwarstwowki ten naped bmw czyta czy w zestawie jak bede chcial kupic plyty z mapami beda 2 lub 3 normalne dvd czy jedna dwuwartstwowa plytka ?