Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam czy ktoś może mi pomóc u mnie w bmw E 60 ze skrętnymi reflektorami ,zauważyłem że prawy xenon nie robi testu na boki ,tylko góra i dół,a lewy robi test góra/dół i lewo/prawo .Na obu reflektorach pisze dynamic więc powinny działać ,czy ktoś spotkał się tym...?
Opublikowano
Albo za mało się przyglądałem albo u mnie w ogóle nie robi testu na boki (tylko góra/dół) a doświetlanie działa bez zarzutu!.Za każdym razem powinien być ten test na boki?
Opublikowano
Podobnie jak frodo albo się nie przyglądałem albo u mnie robi test tylko góra dół. Za to jak kręcę kierownicą podczas jazdy to ksenony się ruszają prawo i lewo. W miejscu skręcają tylko w jedna stronę bodaj pasażera i jest to z tego co wiem normalna praca tego układu.
Radość sprawia, że serce przyśpiesza
Opublikowano
Podobnie jak frodo albo się nie przyglądałem albo u mnie robi test tylko góra dół. Za to jak kręcę kierownicą podczas jazdy to ksenony się ruszają prawo i lewo. W miejscu skręcają tylko w jedna stronę bodaj pasażera i jest to z tego co wiem normalna praca tego układu.

Dokładnie tak samo mam u siebie.A na postoju skręcają tylko w prawo by nie oślepiać (tak jest chyba napisane w instrukcji)