Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,panowie mam pytanie dotyczace poduch.Czy jest jakas mozliwosc odlaczenia poduszek po stronie pasazera?Zostaje sam na kilka dni z moja 4 miesieczna corunia i fajnie by bylo gdybym mogl zapinac fotelik z przodu.
Opublikowano

Na forum ktoś pisał zdaje się, że poduszka po stronie pasażera jest aktywna dopiero powyżej jakiejś wagi i niby jest to taki próg, który pozwala śmiało zainstalowac na fotelu pasażera przedniego fotelik z dzieckiem. Ja bym zadzwonił do jakiegoś serwisu BMW i zapytał o tą kwestię. Jeśli nie dostaniesz odpowiedzi to napisałbym krótkiego maila z zapytaniem do centrali. Ale może ktoś jeszcze potwierdzi lub zaprzeczy to co napisałem.

Pzdr.

Opublikowano
Dzieki wielkie :D .Podjade do serwisu i zapytam, chociaz tu w uk ciezko o normalnego fachowca nawet u dilera BMW.Pogogluje troche i znajde jakis numer do Polski no i poszukam na forum.
Opublikowano

Witam

Kolego nie wiem jak jest w Anglii ale w Polsce jeśli auto jest wyposażone w airbag to na przednim fotelu można przewozić dziecko jedynie przodem do kierunku jazdy.Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

U mnie na prawym słupku jest oryginalna naklejka zabraniająca montowania fotelika na przednim siedzeniu.

022 646 76 66 Bawaria Motors W-wa Czerniakowska

022 395 46 00 Inchcape Motor W-wa Prosta

022 532 15 80 Inchcape Motor W-wa Wrocławska

022 613 90 03 Auto Fus W-wa Ostrobramska

061 84 55 100 Smorawiński Poznań Obornicka

042 655 98 47 Tłokiński Łódź Aleksandrowska

012 256 45 55 M-Cars Kraków Góra Libertowska

052 375 23 30 Posłuszny Bydgoszcz Fordońska

012 425 85 43 Misiak Niepokalanej Marii Panny

Myślę że wystarczy.Jeszcze jakieś życzenia :D

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Dzieki za numery.Jednak naklejka na twoim slupku i rozmowa z policjantem zamyka ten temat :D .To nie byl najmadrzejszy pomysl.Jakos przemecze te pare dni a moja mala ksiezniczka bedzie bezpieczna.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Też tak uważam,że bezpieczeństwo najważniejsze,a w twoim przypadku najlepsze wyjście to jednak tylna kanapa.

Pozdrawiam :cool2:

ec2Wze6.jpg