Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W moim bmw 750i niedlugo po odpaleniu i zapaleniu swiatel,wlacza sie napis rucklicht ale zaraz po wylaczeniu i wlaczeniu swiatel ponownie(nawet podczas jazdy)przestaje sie on zapalac i swiatla z tylu swieca oba?Co moze byc tego przyczyną?

czasami styki są zawilgotniałe lub przybrudzone i tak sie dzieje. Mogą być tez problemy typu "cala ta instalacja" ale stawiam na błachostkę... :cool2:

pozdrawiam

Prezes

Moja flota: •Czarna & •eMka & •Kalinka & •Malutka

Opublikowano
gdzie ten modul jest i ile kosztuje?poza tym jedyny komunikat jaki u nas sie pojawia na zegarach to walsnie ruklicht.poza tym w instrukcjach ruklicht jest to tylne swiatlo cofania a mnie nie pali sie pod ta komenda tylne pozycyjne prawe.Po wylaczeniu i wlaczeniu ponownym swiatlo jest ale komenda ta dalej sie swieci

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA

Opublikowano

oj, tu Ci nie pomoge bo jeszcze w tym nie grzebałem, póki co - odpukać - lusterka reagują na przycisk MEM :wink:

nie wiem czy na lusterka jest osobny bezpiecznik, zacznij od tego

Opublikowano
A może po prostu przełamał się kabelek w klapie. Mam starą bmke (e34) i dokładnie jest tak samo z powodu złamanego kabla na zawiasie tylnej klapy, pokazuje też napis "KENNZEICHENLICHT". Poruszaj klapą i sprawdź światełko, czy przypadkiem nie przygasa...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Duzo Ci pewnie nie pomoge ale ja mialem taki przypadek jak podlaczylem CB radio. Mialem zle skalibrowana antene i to powodowalo ze wyswietlal mi sie ten komunikat :/ ale jak zdiolem cb wszystko wrocilo do normy!!

pozdrawaim :)