Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Mam pytanie czy ktos wie od czego sa kable i kostk znajdujace sie na dole obok pedalu szprzegla bo niewiem od czego sa a czasami slysze ze robi mi sie zwarcie. model samochodu to e36 coupe 2.5 l. Zgury dziekuje za odpowiedz. :D :D :D Edytowane przez siwy1984
Opublikowano
zdiecie w kleje w poniedzialek a te kable nie sa kolo pulpitu tylko kolo pedalu od sprzegla dokladniej pod wykladzina tam gdzie sie opiera lewa noge podczas jazdy. Jak kos posiada caly schemat istalaci do tego modelu auta to prosil bym o wyslanie
Opublikowano
Słyszysz ze robi się zwarcie i nie boisz się auta zostawić na parkingu czy się nie spali :?: Nie przypominam sobie tam pod wykładziną żadnych przewodów, może leć "za nitką do kłębka" i patrz do czego idzie, może to nie są oryginalne przewody tylko ktoś sobie ciągną jakieś do głośników, anteny czy jakiś inny wynalazek. Jak słyszysz że robi się zwarcie to napraw to natychmiast.
Opublikowano
Mam pytanie czy ktos wie od czego sa kable i kostk znajdujace sie na dole obok pedalu szprzegla bo niewiem od czego sa a czasami slysze ze robi mi sie zwarcie. model samochodu to e36 coupe 2.5 l. Zgury dziekuje za odpowiedz. :D :D :D

Zwarcia to dostanie ''mattiss'' jak przeczyta ten źle zatytułowany temat :mad2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.