Skocz do zawartości

ringi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
cześć ,mam e91 i chciałabym założyć do lamp ringi,czy się da to zrobić,jeżeli tak czy nie będzie sie wyświetlał błąd
Opublikowano

:search: - było wielokrotnie.

Trzeba założyć światła LCI. Błędów nie ma.

Opublikowano

Witam,

najbardziej ekonomicznie wychodzi na Allegro, poszukaj i aby były najlepiej z jednego samochodu. Kosztowo najmocniejsze są w ASO.

Pzdfr.

Opublikowano
  • Członkowie klubu
Nie musi od razu LCI kupowac starsza zwykłe tylko lampy xenon musi kupić, ewentualnie lampy DEPO znajomy założył u siebie i jest zadowolony a soczewka nie porównywalnie lepsza niz soczewki ZKW w beemkach :mad2:

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

Opublikowano

Oczywiście ksenon jest lepszy, ale dobrze zrobiony ori ksenon sprzed liftingu kosztowo wyjdzie wyżej niż ringi LCI.

Pozdrawiam.

Opublikowano
  • Autor
mam lampy zwykłe i chcę założyć lci
Opublikowano

W takim razie masz już odpowiedzi, poza tym było kilka wątków na forum, najważniejsze, że cała operacja polega na "buy, plug and play"

Pzdr.

Opublikowano
Ja kupiłem używane na allegro. Zapłaciłem za nie bodajże 599zł - wszystko 100% ok. Jeden z kolegów na forum zrobił podobnie (przede mną) i kupił je nawet o 100zł taniej. Także jak dobrze poszukasz i samodzielnie zamontujesz to wychodzi w zasadzie niewiele. Tym bardziej, że stare światła powinno udać się sprzedać...