Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mianowicie koledzy mam pytanie tyczące się głośników znajdujących się w desce rozdzielczej.

Jakiej one są średnicy i jaką mają głębokość montażu?

A po co mi to? Otóż mój samochód w swoich dziejach miał 2-óch właścicieli i któryś z nich postanowił pozbyć się tych głośników i wpakować w ich miejsce jakieś mocno badziewne głośniki wysoko-tonowe, które i tak zostały przeze mnie wymienione na wysokotonowce z Alpine. Ale pozostał niedosyt.

Chciałbym tam włożyć Hertze 87mm, ale nie wiem czy się zmieszczą. Dlatego proszę o pomoc.

Opublikowano

Mozesz napisac do goscia na allegro i zapytac o wymiary, ten pierwszy pewnie odpowie, drugi to handlarz

http://allegro.pl/glosniki-bmw-e34-i1461802386.html

http://allegro.pl/bmw-e34-glosniki-w-deske-standard-i1448446303.html

Ostatnio wymienialem audio u siebie, znajomy ktory mi to robił uznal, ze te oryginalne glosniki sa dobrej jakosci i zostaną, wiec nie instalowale syczków, ktore kupilem - Hertz DT16 ze zwrotnicami, do tego mam jeszcze zwrotnice do wooferów, ale tez nie zostaly zamontowane, jakbys byl chetny... :) Glosniki w nogach wymienilem i gra zdecydowanie lepiej.

Opublikowano
Dzięki koledzy za pomoc. Zdecydowałem się kupić oryginały od tego pierwszego gościa, w sumie to tylko 39zł a na pewno będą dobrze grały bo miałem kiedyś okazje słyszeć jak gra oryginalny zestaw audio bmw i dawały radę.
Opublikowano
Kolego na tej aukcji z której kupiłem 25 zł jest za 2 szt. plus 14zł przesyłki, natomiast na drugiej 10,99 za sztukę co daje przy komplecie 21,98 zł lecz wysyłka jest droższa bo 16 zł więc zapłacę tylko 1 zł więcej. Poza tym jak ktoś sam rozbiera samochód to jakoś lepiej mi się widzą te głośniki niż jakieś leżące na szrocie nie wiadomo ile czasu. Pozdrawiam!!!