Skocz do zawartości

3XX - touring 2004 kontrolka otwartej klapy bagaznika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Prosze bardzo o pomoc a mianowicie swieci mi sie czerwona kontrolka otwartej klapy bagaznika i nie wiem co jest jej powodem poniewaz otwieranie klapy z pilota jest bezproblemowe(naciskam w pilocie otwarcie klapy bagaznika i otwiera mi sie tylna szyba w klapie i podswietla bagaznik, a jesli chce otworzyc cala klape wciskam przycisk w klapie i slysze jak pracuje silownik i ja odblokowuje,wykrecilem zamek i czy powinien byc tam microprzelacznik czy tylko sam silownik do otwierania)gdy wszystko pozamykam kotrolka klapy bagaznika nadl sie swieci.sprawdzalem wiazke kabli ktora prowadzi do silownika i jest w porzadku,gdzie szukac problemu bardzo prosze o pomoc
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
wielkie dzieki w silowniku byl microwylacznik ktory jak sie okazalo byl "walniety" po jego wymianie wszystko wrocilo do normy!!
Opublikowano
pisząc siłownik macie na myśli siłownik ten co idzie od zamka (na lince) i otwiera klape? bo też mi się świeci a kable wszystkie są dobre.
330d,yzfr6,yz250, INPA-Darmo sprawdzę/pomogę