Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam kilka pytan zwiazanych z odblokowywaniem obc w bmw e 38 , z tego co sie orientuje to mozna sprawdzic pare rzeczy takich jak temp silnika oleju spalanie i zmienic jezyk, i wiele innych u mnie wyglada to tak ze komp wydaje sie byc odblokowany tylko nie wiem czemu dziala tylko test zegarow czyli nr2 np chcialem sprawdzic test 7 temp silnika i obroty temperat otoczenia i wyskakuje napis lock on tak jak na wszystkich pozostałych testach lock on, co to oznacza?? w sumie moge tylko sprawdzac test zegarow bo na pozostałych wyskakuje ten komunikat lock on,,,, jesli ktos wie o co chodzi to prosze o jakies informacje
Opublikowano
W teście nr.19 musisz wpisać sumę ostatnich siedmiu cyfr swojego kodu Vin żeby odblokować OBD. i wtedy powinno zadziałać. pozdro...
Opublikowano
chyba mam odblokowane obc bo w tescie 01 pokazuje nr win rocznik pojazdu itp ,test nr 02 zegarow tez dziala na pozostalych wyskakuje lock on na 19 tez, tak ze nie wiem czmu tak jest??? i raczej nie dam rady wpisac sumy ostatnich 5 win??//
Opublikowano
udało sie odblokowac wszystko gra, pokazuje wszystkie testy, mam tylko jeszcze jedno pytanie czy wolno wciskac reset czy raczej tego unikac??? resetuje on tylko ustawienia czy tez b,łedy kompa?????//
Opublikowano
Funkcja szukaj NIE BOLI.

kolego wiem ze nie boli przeczytałem prawie wszystkie mozliwe dostepne posty na ten temat, ale miałem kilka własny spostrzezen i pytan wiec zmiesciłem temat ponownie , a skoro nie nie napisałes nic co zwiazane z tematem to po co wciskasz swoje 5 gr,.................................

Opublikowano
Pytałeś jak odblokować zegary, znalezienie odpowiedzi ( viewtopic.php?f=72&t=140465&p=988110&hilit=odblokowanie+test%C3%B3w#p988110 ) zajęło mi około dwóch minut. Wystarczy chcieć.

po co takie komętarze , nie chesz to nie odpowiadaj na nie !!!

po to jest forum !!!!

Polecam 3 punkt regulaminu forum:

3. Zanim zapytasz poszukaj w wyszukiwarce. Wiele tematów było już poruszonych – bardzo prawdopodobne, że również ten który Ciebie interesuje. W większości przypadków, szybciej znajdziesz odpowiedź, niż uzyskasz odpowiedź na zadane pytanie.

marek