brazyl Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Witam mam kilka pytan zwiazanych z odblokowywaniem obc w bmw e 38 , z tego co sie orientuje to mozna sprawdzic pare rzeczy takich jak temp silnika oleju spalanie i zmienic jezyk, i wiele innych u mnie wyglada to tak ze komp wydaje sie byc odblokowany tylko nie wiem czemu dziala tylko test zegarow czyli nr2 np chcialem sprawdzic test 7 temp silnika i obroty temperat otoczenia i wyskakuje napis lock on tak jak na wszystkich pozostałych testach lock on, co to oznacza?? w sumie moge tylko sprawdzac test zegarow bo na pozostałych wyskakuje ten komunikat lock on,,,, jesli ktos wie o co chodzi to prosze o jakies informacje
mariusz42 Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 W teście nr.19 musisz wpisać sumę ostatnich siedmiu cyfr swojego kodu Vin żeby odblokować OBD. i wtedy powinno zadziałać. pozdro...
brazyl Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 chyba mam odblokowane obc bo w tescie 01 pokazuje nr win rocznik pojazdu itp ,test nr 02 zegarow tez dziala na pozostalych wyskakuje lock on na 19 tez, tak ze nie wiem czmu tak jest??? i raczej nie dam rady wpisac sumy ostatnich 5 win??//
brazyl Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 udało sie odblokowac wszystko gra, pokazuje wszystkie testy, mam tylko jeszcze jedno pytanie czy wolno wciskac reset czy raczej tego unikac??? resetuje on tylko ustawienia czy tez b,łedy kompa?????//
brazyl Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 Funkcja szukaj NIE BOLI. kolego wiem ze nie boli przeczytałem prawie wszystkie mozliwe dostepne posty na ten temat, ale miałem kilka własny spostrzezen i pytan wiec zmiesciłem temat ponownie , a skoro nie nie napisałes nic co zwiazane z tematem to po co wciskasz swoje 5 gr,.................................
marekzegarek Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Pytałeś jak odblokować zegary, znalezienie odpowiedzi ( viewtopic.php?f=72&t=140465&p=988110&hilit=odblokowanie+test%C3%B3w#p988110 ) zajęło mi około dwóch minut. Wystarczy chcieć. marek
kosaaro Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Pytałeś jak odblokować zegary, znalezienie odpowiedzi ( viewtopic.php?f=72&t=140465&p=988110&hilit=odblokowanie+test%C3%B3w#p988110 ) zajęło mi około dwóch minut. Wystarczy chcieć. po co takie komętarze , nie chesz to nie odpowiadaj na nie !!!po to jest forum !!!! lepiej jeździć godzinę jak lord niż całym miesiącem jak dziad
marekzegarek Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Pytałeś jak odblokować zegary, znalezienie odpowiedzi ( viewtopic.php?f=72&t=140465&p=988110&hilit=odblokowanie+test%C3%B3w#p988110 ) zajęło mi około dwóch minut. Wystarczy chcieć. po co takie komętarze , nie chesz to nie odpowiadaj na nie !!!po to jest forum !!!! Polecam 3 punkt regulaminu forum:3. Zanim zapytasz poszukaj w wyszukiwarce. Wiele tematów było już poruszonych – bardzo prawdopodobne, że również ten który Ciebie interesuje. W większości przypadków, szybciej znajdziesz odpowiedź, niż uzyskasz odpowiedź na zadane pytanie. marek
Rekomendowane odpowiedzi