Skocz do zawartości

Proszę ocenić pojazd !!! Ważne !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czesc to auto bardzo dlugo sie sprzedaje,a sport pakietu to nie ma bo ma zwykle fotele,ciekawe co jest w nim nie tak.Najlepiej obejzec na zywo ale okolica sprzedawcy to nie ciekawy rejon Poznan Gniezno i Wrzesnia to dziuple handlarzy i kombinatorow.Moze sie myle,tylko dobrze sprawdz historie servisowa i jak dlugo w pl.Powodzenia w szukaniu.
Opublikowano
To auto to jeden wielki pic na wode.ladne sesowne oglaszenie ale na zywo to auto to juz inna bajka i tak wyglada sprawa z handlarzami.o ile sie nie myle to pierwsza cena auta to bylo 95tys.
Opublikowano
Nawi w trybie awaryjnym.

Co to znaczy? Pierwsze słyszę takie stwierdzenie...

Opublikowano
  • Moderatorzy

Tzn. że czytnik nie działa i funkcje wyświetlania przejął tuner TV.

No chyba że źle widzę ale z jakiegoś powodu nie ma widoku bezpośredniego na ekran.

Jak dobrze pamiętam to gość nie chciał mi podać vinu tej X5.

Opublikowano
No widac na jednym ze zdjec ze nawi cos inaczej pokazuje niz powinna.Poza tym jestem ciekaw dlaczego caly czas jest zaciagniety reczny jak stoi na parkingu
Opublikowano
Poza tym jestem ciekaw dlaczego caly czas jest zaciagniety reczny jak stoi na parkingu
A to jakiś problem że jest zaciągnięty ręczny :?:

Są różne szkoły, a jedną z nich jest zaciąganie ręcznego gdy auto stoi, i ja tak mam, i gdy tylko wysiadam z auta to zawsze zaciągam ręczny hamulec :oops:

A co do samego auta, to ja bym zaczął od sprawdzenia VIN-u w ASO BMW :cool2:

Jednocześnie jak widać na jednej z fotek - jest data 26.09.2009 i przebieg 176004 km, więc chyba auto jest już sporo czasu na allegro i kolejny wniosek jest taki, że auto jest jeżdzące gdyż w ogłoszeniu jest obecnie przebieg 191000 :oops:

Opublikowano
Jak dla mnie po przeczytaniu wszystkich postów wniosek prosty: "tego kwiatu jest pół światu" i daj obie spokój z tym samochodem. :
Opublikowano
  • Autor
Poprosiłem gościa o vin i kontakt się urwał zero odpowiedzi :shock: .Daruje sobie jest sporo innych. Dzięki za odpowiedzi :cool2:
Opublikowano
isam dal ci odp.daj sobie spokoj...
Opublikowano
jak tak pisze w VIN to czemu nie ?
Opublikowano
Ja mam pełny sport pakiet i mam fotele komfort.
Opublikowano
Ja mam pełny sport pakiet i mam fotele komfort.Sportowy pakiet poznaje się Po tym ze w przednim zderzaku jest te wloty powietrza poniżej grila są srebrne a nie jak w zwykłej wersji srebrne.
Opublikowano
Sory mój post wysłał się trzy razy.
Opublikowano

a ja za swojego wzialem w przeliczeniu na zlotowki 55 tys ;).

Byl z tego samego roku,przebieg 194 tys,stan idealny.

Sprzedalem tylko i wylacznie ze wzgledu na duzy przebieg.

Aktualnie gosc wystawil go do sprzedazy tutaj:

http://www.autoscout24.ch/AS24Web/Detail.aspx?from=list&wl=1&lng=fra&id=7109859&qs=from%3dSearch%26zipcountry%3dCH%26make%3d13%26model%3d15792%26yearfrom%3d2004%26cur%3dCHF%26sort%3dprice%26total%3d307%26eftotal%3d307&page=1&row=6

oczywiscie duzo drozej.

Opublikowano
  • Autor

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C17538587

Następna do oceny ,czy może znacie temat ?? .

Jak z zawieszeniem pompowanym bo takowe ma słyszałem że komfort dość słaby :?

Auto jest z USA silniczek 4.4 i tu jest pytanie jakie spalanie prawdziwe miasto oraz trasa ?

Dzięki za odpowiedźi :cool2:

Opublikowano

Ale opis walnol handlaz ze az sie smiac chce----BMW Z NIESPOTYKANYM WYPOSAZENIEM NA POLSKIM RYNKU----I wiele innych bardzo drogich dodatkow i opony wartosci 10 tys.

Z tego co zauwazylem to ma opony Yokohamy ale tyle to nie kosztuja niezle zciemnia...