Skocz do zawartości

E36 320i 96r. brak lewych światel postojowych...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam,mam nastepujacy problem, mam zalozone ring od ponad pol roku i zauwazylem ze wczoraj mi nie swieca, blizej przygladajac sie zorientowalem sie ze nie swieci mi tez zarowka swiatla postojowego oraz lapka wnetrza kabiny(mam kombi i przednia i tylnia nie dziala) podmienialem zarowki tylnie postojowe ale bez zmian....bezpieczniki ok, co to moze byc ? mial ktos podobny przypadek?
Opublikowano
mi swiatlo podswietlajace tablice dziala bez problemu ale ok, posprawdzam,jeszcze raz na wszelki wypadek wyjme wszystkie bezpieczniki i sprawdze co i jak,dam odpowiedz.,
Opublikowano
problem rozwiazany, okazalo sie ze bezpiecznik 33(.Moduł sterowania nadwozia / Boczne światła / Światło tablicy rejestracyjnej / Przełącznik świateł / Tylnie lampy / Lampy wewnętrzne) byl uszkodzony, z zewnatrz nie byl widocznie przepalony, dopiero po wyjeciu zobaczylem na tym druciku taka mala czarna plamke jakby zwarcie, podmienilem i ok, przednie lewe ringi nadal nie dzialaja ale to raczej wina lezy gdzie indziej bo w kloszu pojawil sie dymek wiec bez wyjecia lampy sie nie obejdzie:/ dzieki wszystkim za pomoc pozdrawiam