Skocz do zawartości

E36 320i 96r. brak lewych światel postojowych...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam,mam nastepujacy problem, mam zalozone ring od ponad pol roku i zauwazylem ze wczoraj mi nie swieca, blizej przygladajac sie zorientowalem sie ze nie swieci mi tez zarowka swiatla postojowego oraz lapka wnetrza kabiny(mam kombi i przednia i tylnia nie dziala) podmienialem zarowki tylnie postojowe ale bez zmian....bezpieczniki ok, co to moze byc ? mial ktos podobny przypadek?
Opublikowano
  • Autor
nikt z kolegow nie pomoze?
Opublikowano
sprawdz kable?? przekaznik bezpiecznik?
Opublikowano
  • Autor
bezpieczniki sa wszystkie ok,nie wiem jak sprawdzic przekazniki? po wyjeciu widac czy sa przepalone?(nie sprawdzalem nigdy:/)
Opublikowano
miałem to samo tylko że w sedanie ale za to sa odpowiedzialne kable podświetlające rejestracje tylną najprawdopodobniej są gdzies przecięte albo coś nie łączy to prawie że na bank będzie to poszukaj kabli gdzieś przy tylnej klapie
Opublikowano
  • Autor
mi swiatlo podswietlajace tablice dziala bez problemu ale ok, posprawdzam,jeszcze raz na wszelki wypadek wyjme wszystkie bezpieczniki i sprawdze co i jak,dam odpowiedz.,
Opublikowano
  • Autor
problem rozwiazany, okazalo sie ze bezpiecznik 33(.Moduł sterowania nadwozia / Boczne światła / Światło tablicy rejestracyjnej / Przełącznik świateł / Tylnie lampy / Lampy wewnętrzne) byl uszkodzony, z zewnatrz nie byl widocznie przepalony, dopiero po wyjeciu zobaczylem na tym druciku taka mala czarna plamke jakby zwarcie, podmienilem i ok, przednie lewe ringi nadal nie dzialaja ale to raczej wina lezy gdzie indziej bo w kloszu pojawil sie dymek wiec bez wyjecia lampy sie nie obejdzie:/ dzieki wszystkim za pomoc pozdrawiam