Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do znawców czy występuje w 2.0 dieslu wydech po obu stronach zderzaka? Jeśli nie czy jest możliwość na przerobienie tak aby wyglądało jak w oryginale?

Nie mam pojęcia na temat tego modelu, pytanie zadaję na prośbę kolegi więc bez zbędnych docinek :)

Opublikowano

Nie występuje. Natomiast wygląda identycznie jak w np 530d więc już nie można odróżnić 520d od innych modeli tak jak to było w E60.

Nie wiem czy można przerobić - pewnie tak.

Opublikowano

Witam,

przeróbka wiąże się jeszcze z wymianą zderzaka z uwagi na innej wielkości wycięcia na rury.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam,

uzupełniając swój wątek zderzakowy dodam, że nie wiadomo w którym miejscu w wydechu "wciąć" prawą rurę. Inne są kolektory wydechowe w R4 i w R6.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Wydaje mi sie, ze jest taka mozliwosc, ostatnio na przegladzie widzialem 320d e92 z wydechem 335 :cool2: Najlepiej niech kolega spyta w ASO jezeli chce miec wyglad identyczny jak w 535i/d