Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
panowiem mam pyanko mam program tis dzialal pod xp i vista ale nie dziala pod win 7 macie pojecie njak zrobic by zadzialal :)
Opublikowano

bmw tis - technical informacion system.

program w ktorym mamy opisy jak co rozebrac i jak naprawiac,

jakch kluczy uzyc i mamy podane numery czesci,

\bardzo pomocny gadzet kupilem na ebayu dzialal mi pod xp i pod vista lecz nie dziala pod 7.

myslalem ze moze ktos wie co zrobic zeby zaczol smigac :)

Opublikowano

program kupilem na ebayu sklada sie z 3 plyt dvd.

1 plyta to tis - diagnostyka i instrukcie naprawcze

2 plyta to wsd lub wds gdzie mamy wszystkie opisy instalacji elektrycznych

3 plyta to etk - gdzie mamy katakog czesci wraz z numerami

kupilem to dawno wiec zrodla nie ma ale poszukam jak cos to wkleje linka

bardzo przydatne

, sa nawet podane sily dokrecania kazdej srubki w samochodzie program obejmuje wszystkie mogele bmw do 2005r i bmw mini

problem w tym ze teraz nie moge tego zainstalowac po 7 :(

Opublikowano
Pierwszy lepszy tis zdarłem z torrentów i śmiga na win7 32bit ultimate, ten tis o którym piszesz, wygląda identycznie jak pod dis-em, z ta różnica że nie trzeba wirtualnej maszyny.
Opublikowano
kolego wystarczy kliknąc w niebieski napis tis z posta wyżej :mrgreen:
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
panowiem mam pyanko mam program tis dzialal pod xp i vista ale nie dziala pod win 7 macie pojecie njak zrobic by zadzialal :)

Jak masz tego TISa zainstalowanego to spróbuj kliknąć na ikonę odpalająca program prawym przyciskiem myszy - we "WŁAŚCIWOŚCIACH" wejdź na "ZGODNOŚĆ" i zobacz czy w belce "TRYB ZGODNOŚCI" masz możliwość ustawienia w jakiej zgodności ma się odpalić program. Jeśli tak to zaznacz mu XP lub podobny system i wtedy spróbuj odpalić. Od razu powiem, że nie wszystkie wersje Win7 mają taką możliwość i z tym współpracują. A TIS nie działa Ci prawdopodobnie dlatego, że masz Win7 w wersji 64bitowej a większość takich programów diagnostycznych i tis-owych pracuje pod 32 bitami.

Pzdr.