Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ja niedawno kupiłem e39 ale tylko z jednym kluczykiem :? . Co prawda wszystko działa ale tfu... odpukać jak padnie to kaplica :lol: . Chciałbym sobie taki dorobić ale z tego co czytam to najlepiej bedzie chyba wybrać się do BMW i dorobić w ASO. Przypuszczam ze zabulę koło 500 PLN ale chyba niemam wyjścia :| . Czy dorabiał ktoś w ten sposób i wie ile to kosztuje, a może macie jakieś inne pomysły na dorobienie takiego kluczyka (3 przyciskowy dokładnie taki jak na filmiku). :roll:

Opublikowano
Osobista rada w żaden sposób taniej nie wyjdzie ci jak w ASO.Są medycy co robią bebechy do kluczyka(sporo liczą),który najpierw musisz dorobić(grot,też się ceni pare zł) :norty: .Nie pamiętam jak to wychodzi cenowo,ale jakoś kij na patyk(prywatnie/ASO) :lol: .Siora dawno temu dorabiała do e38 i płaciła 600zł z groszem, słyszałem ze obecnie 500zł z groszem.Z ASO masz pewność,musisz być jako właściciel z dokumentacją samochodu i wtedy dorąbią ci za paaareee dniów.Tak radze ja,masz prawo wyboru.POzdr