Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da się:

- wyłączyć oświetlenie w kabinie, tak, żeby nie zaświecało się przy każdym otwieraniu drzwi? Wiadomo, że naciskając przycisk w lampce nad lusterkiem oświetlenie wraca po ponownym zamknięciu i otwarciu drzwi.

- wyłączyć oświetlenie bagażnika? Nie zauważyłem w bagażniku żadnego przycisku

Nie wiem czy to ma znaczenie ale mam najbogatszą opcję oświetlenia. Oczywiście pytania biorą się z chęci zaoszczędzenia akumulatora podczas prac przy aucie :)

Opublikowano

najbogatsza???

jezeli chodzi o bagaznik a nawet o wszystko to moze wyciagnij zarowki.to bedzie raczej naprostszy sposob

nic tak nie odpreza jak minuta dla weza
Opublikowano

Ktoś na forum pisał kiedyś, że aby wyłączyć oświetlenie wewnątrz należy przytrzymać przez 3 sekundy przycisk w lampce i będzie ono nieaktywne do momentu kolejnego naciśnięcia włącznika.

Nie wiem czy to działa bo nie sprawdzałem.

Opublikowano
najbogatsza???

jezeli chodzi o bagaznik a nawet o wszystko to moze wyciagnij zarowki.to bedzie raczej naprostszy sposob

Najbogatsza w sensie lampki tylne są z jupiterkami, tak samo jak lampka z przodu, podświetlenie nóg itd :)

Żaróweczki wyciągnąć to wiadomo, ale mam nadzieję że jest jakaś mniej inwazyjna metoda

Ktoś na forum pisał kiedyś, że aby wyłączyć oświetlenie wewnątrz należy przytrzymać przez 3 sekundy przycisk w lampce i będzie ono nieaktywne do momentu kolejnego naciśnięcia włącznika.

Spróbuję :)

Opublikowano

to w takim razie tez mam ta najbogatsza :mrgreen:

chociaz niewiem co to za szal z tymi jupiterkami?

nic tak nie odpreza jak minuta dla weza