Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy moze ktoś wie dokldnie jakim to teraz zalac olejem bo przydało by sie go zmienic a nie wiem na czym jezdził poprzedni własciciel.W silniku naszczescie nic nie stuka ale watpie zeby cos nalewał z wyższej pólki.Na forach sa opinie podzielone.Tak samo u mechaników jeden mi kazał syntetykiem inny zas mineralnym i co tu wybrac.??
Opublikowano
polski hmm? Nie brałem nawet takich pod uwage jestem wyznawcą "dobre bo polskie" ale kiedys jak zalewałem inne auto np polskim Lotosem to powiedział zebym nalał lepiej oleju roslinnego z biedronki to róznicy nie bedzie a 10 razy taniej.Oczywiscie to był jego napewno zart ale sam fakt ze zadnego polskiego chyba nie kupie.
Opublikowano
....to mówisz ze jak wleje jakis lotos albo jakis olej np ze stacji orlen to bedzie ok??Ogólnie to takie oleje maja zła opinie.Wiem ze spełniaja normy lepkosci itd ale moze lepiej wydac troche wiecej i kupic cos lepszego