Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie chcialem zakupic zestaw hid do swojego auta lecz nie mam reflektorow z soczewką wiec sie spytalem nie jednego ktorzy sprzedaja takie zestawy i oni polecaja tylko zestaw z zarowką h7r ponoc nic sie z lampa nie dzieje i co najwazniejsze mowią ze nie oslepiaja kierowcow z naprzeciwka,i pytanie do Was co o tym sądzicie????
Opublikowano
Jeżeli masz reflektory bez soczewek to nawet przy prawidłowo ustawionych światłach na pewno będziesz oślepiał innych, ale mimo to i tak wiele osób decyduje się na montaż takiego zestawu.Znam sporo osób które jeździ z HIDami i jakoś ich auta przechodzą przeglądy techniczne:) no i ogólnie o wiele lepiej świecą od zwykłych reflektorów.

http://img200.imageshack.us/img200/2941/zdjcie0196001320x200320.jpg

...na tym osiedlu

gdzie BEEMKA jest

prawie jak BENTLEY...

Opublikowano

oślepiać będzie na 100%

proszę nie montuj tego

-w razie wypadku nie dostaniesz kasy od ubezpieczyciela

-może polecieć dowód

-przeglądu może nie przejść

-oślepiać będziesz innych

-brak jakiekolwiek granicy światłocienia

Opublikowano
To znaczy ze poprostu naciagają i oszukują wmawiajac ze te zarowki napewno nie beda oslepiac

dokładnie!

takie xenony stosuje się np w hondzie civic fabrycznie, z tą różnicą, że jest tam specjalnie skonstruowany odbłyśnik, który nie oślepia, ma wszystko homologację, spryski, poziomowanie

jak założysz to do zwykłej lamy e46 to nie ma w.w. elementów

Opublikowano
No ok a jakie zarowki kupic zblizone do barwy xenonu oczywiscie nigdy to nie bedzie xenon ale wole nie oslepiac kierowcow z naprzeciwka

poszukaj ori lamp xenonowych to nie taki strasznie wysoki koszt .... mnie komplet lamp wyszedł 800-900 zł ....

stare lampy sprzedałem za 300zł i nie było tragedii , a świecenie xenonów bez porównania ....

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
No ok a jakie zarowki kupic zblizone do barwy xenonu oczywiscie nigdy to nie bedzie xenon ale wole nie oslepiac kierowcow z naprzeciwka

poszukaj ori lamp xenonowych to nie taki strasznie wysoki koszt .... mnie komplet lamp wyszedł 800-900 zł ....

stare lampy sprzedałem za 300zł i nie było tragedii , a świecenie xenonów bez porównania ....

W pełni zgadzam się z moim bardziej doświadczonym Kolegą. W e 46 przedliftowych zmiana lamp na ksenony to najlepsze wyjście z sytuacji.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785