Skocz do zawartości

przywitanie i pytanie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako nowicjusz, przede wszystkim witam stałych bywalców forum, miło do Was dołączyć.

Po drugie - prośba o opinię (mam nadzieję, że to właściwy temat na to forum).

Przymierzam się do 335i lub 335xi i namierzyłem białe e92 335xi z 2008 w Sikora AC w programie Premium Selection, oferta ma nr 0693202E. Auto jest oklejone na bokach niedużym logo AC Schnitzer, ma charakterystyczne niebiesko czerwone pasy (ponoć łatwe do usunięcia ;)) i ma przy okazji kilka detali z tuningu optycznego tej firmy. Zapewniono mnie, że auto nie było poddane tuningowi mechanicznemu, co jest dla mnie ważne, nie chciałbym kupić zakatowanego pojazdu. Czy ktoś z Was może zna ten samochód? Będę wdzięczny za wszelkie uwagi i wskazówki.

pozdrawiam!

ButterflyEffect

Opublikowano
Szkoda , że nie podałeś linku. Chętnie bym zobaczył te naklejki AC Schnitzer...
Opublikowano
  • Autor

Problem w tym, że jak się klika link z wyszukiwarki Premium Selection, to dostajesz komunikat, że sesja wygasła. Auto można znaleźć wchodząc na http://www.bmw.pl/pl/pl/usedvehicles/premiumselection/2010/main.html, rozwijając w górnym lewym rogu menu, klikając 'sprawdź aktualną ofertę' i na nowym ekranie wrzucając w lewym dolnym rogu ID oferty 0693202E. Kurcze, nie ja wymysliłem nawigację na stronach Premium Selection ;)

pozdrawiam

ButterflyEffect

Opublikowano
  • Autor

Mnie też się podoba, zarezerwowałem to auto do końca tygodnia.

Jedyna moja obawa, że ktoś poszedł nie tylko w tuning optyczny, to biturbo w 335 zachęca do dłubania... stąd pytanie na forum.

pozdrawiam

ButterflyEffect

PS: Cienciar, dzięki za screen, ja to zielony jestem... :P

Opublikowano

Układ wydechowy też wymieniany, bo są dwie podwójne końcówki wydechu (M3). Z takimi modyfikacjami chip pewnie wchodził w grę.

Pzdr

Opublikowano
Czarny gril , czarne 19" i będzie PERFECT! Teraz też wyglada EXTRA..
Opublikowano

Witam,

poproś ASO o sprawdzenie komputera, jak w Wawie znależli Koledze z forum "wirusa" (odebrali gwarację) i wysłali do Monachium, to i Twoim przypadku nie powinno być problemu z diagnozą.

Albo czysta albo "ruszana".

Poza tym auto zacne, kompletacja przyjemna i pewnie cena do drobnej negocjacji.

Pozdrawiam,

Opublikowano
  • Autor

Panowie, dzięki za ciepłe słowo i rady, pytanie, czy ASO jest faktycznie w stanie wyłapać wirusa? I czy ma w tym interes ;)

pozdrawiam

ButterflyEffect

Opublikowano

Zawsze warto zapytać, zaproponować wystawienie opinii czy zaświadczebia, że auto jest czyste, tym samym uwiarygodnią sprzedawany produkt.

Pytaj, warto

Opublikowano

Znam to auto, mam jego zdjęcia z przed około półtora roku jak stało pod Sikorą na Warszawskiej w Bielsku :) Ciekawe autko, bardzo ładnie się prezentuje na żywo, jak się nie mylę to miało wtedy inne koła. Mogę te zdjęcia zamieścić tutaj, ale dopiero jutro bo mam je w Krk a jestem aktualnie w BBa :D

Jeżeli jesteś nim na poważnie zainteresowany to napisz na PW, myślę że pomogę odnośnie historii :wink:

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato