Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako nowicjusz, przede wszystkim witam stałych bywalców forum, miło do Was dołączyć.

Po drugie - prośba o opinię (mam nadzieję, że to właściwy temat na to forum).

Przymierzam się do 335i lub 335xi i namierzyłem białe e92 335xi z 2008 w Sikora AC w programie Premium Selection, oferta ma nr 0693202E. Auto jest oklejone na bokach niedużym logo AC Schnitzer, ma charakterystyczne niebiesko czerwone pasy (ponoć łatwe do usunięcia ;)) i ma przy okazji kilka detali z tuningu optycznego tej firmy. Zapewniono mnie, że auto nie było poddane tuningowi mechanicznemu, co jest dla mnie ważne, nie chciałbym kupić zakatowanego pojazdu. Czy ktoś z Was może zna ten samochód? Będę wdzięczny za wszelkie uwagi i wskazówki.

pozdrawiam!

ButterflyEffect

Opublikowano

Problem w tym, że jak się klika link z wyszukiwarki Premium Selection, to dostajesz komunikat, że sesja wygasła. Auto można znaleźć wchodząc na http://www.bmw.pl/pl/pl/usedvehicles/premiumselection/2010/main.html, rozwijając w górnym lewym rogu menu, klikając 'sprawdź aktualną ofertę' i na nowym ekranie wrzucając w lewym dolnym rogu ID oferty 0693202E. Kurcze, nie ja wymysliłem nawigację na stronach Premium Selection ;)

pozdrawiam

ButterflyEffect

Opublikowano

Mnie też się podoba, zarezerwowałem to auto do końca tygodnia.

Jedyna moja obawa, że ktoś poszedł nie tylko w tuning optyczny, to biturbo w 335 zachęca do dłubania... stąd pytanie na forum.

pozdrawiam

ButterflyEffect

PS: Cienciar, dzięki za screen, ja to zielony jestem... :P

Opublikowano

Układ wydechowy też wymieniany, bo są dwie podwójne końcówki wydechu (M3). Z takimi modyfikacjami chip pewnie wchodził w grę.

Pzdr

Opublikowano

Witam,

poproś ASO o sprawdzenie komputera, jak w Wawie znależli Koledze z forum "wirusa" (odebrali gwarację) i wysłali do Monachium, to i Twoim przypadku nie powinno być problemu z diagnozą.

Albo czysta albo "ruszana".

Poza tym auto zacne, kompletacja przyjemna i pewnie cena do drobnej negocjacji.

Pozdrawiam,

Opublikowano

Zawsze warto zapytać, zaproponować wystawienie opinii czy zaświadczebia, że auto jest czyste, tym samym uwiarygodnią sprzedawany produkt.

Pytaj, warto

Opublikowano

Znam to auto, mam jego zdjęcia z przed około półtora roku jak stało pod Sikorą na Warszawskiej w Bielsku :) Ciekawe autko, bardzo ładnie się prezentuje na żywo, jak się nie mylę to miało wtedy inne koła. Mogę te zdjęcia zamieścić tutaj, ale dopiero jutro bo mam je w Krk a jestem aktualnie w BBa :D

Jeżeli jesteś nim na poważnie zainteresowany to napisz na PW, myślę że pomogę odnośnie historii :wink:

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato